Exklusivt digitalt entrésskyltskoncept till Hufvudstadens fastighet på Kungsgatan

Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Stockholms mest attraktiva lägen. Fastighetsbolaget grundades 1915 och äger idag totalt 30 fastigheter.

Företaget är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen.

Kvalitet, service och långsiktighet
Företaget står för hög kvalitet, personlig service och långsiktighet, både i förvaltning och utveckling av egna kommersiella fastigheter på Stockholms och Göteborgs bästa marknadsplatser.

För tre år sedan fick vi möjligheten och i samarbete med arkitektbyrån Strategisk Arkitektur ta fram ett exklusivt entrésskyltskoncept till Hufvudstadens fastighet på Norrlandsgatan 31 i Stockholm. Samtliga av skyltarna var helt skräddarsydda och utförda med fokus på användarvänlighet och högsta möjliga finish, utförandet var i svarteloxerad aluminium och glas med logotyper i urfräst mässing.

För en tid sedan tog arkitektkontoret Waldemarson Berglund med representant för Huvudstaden kontakt med oss för att diskutera hur vi skulle kunna vidareutveckla det tidigare konceptet på Norrlandsgatan. Denna gång även med att kapsla in två LED Displayer i entrén på Kungsgatan 8.

Efter genomgång av förutsättningarna och korespondans hade vi fått i uppdrag att ta fram ett koncept för att integrera två 48” LED Displayer i ett exklusivt öppningsbart skyltskåp / hölje. Detta för att skydda skärmarna mot mekaniskt slitage, såväl som stöldsäkra LED Displayerna.

Med de detaljerade specifikationer kring LED Displayerna av Vertiseit som fått i uppdrag att leverera informationsplattformen kunde vi ta fram ett skyltkoncept för LED Displayer tillika skyltskåp / hölje som sedan beställdes ihop med en entréskylt samt två infomartionsskyltar med möjlighet för enkelt byte av budskap.

Hufvudstadens kontorshyresgäster är ofta verksamma inom branscher som bank och finans, juridik, management och IT samt medier och reklam. Man har därför mycket höga förväntningar och ställer omfattade krav på att företagens namn skall förmedlas på ett estetiskt och tilltalade vis i de olika fastigheterna.

Sammantaget kan vi konstatera att de två inkapslade LED Displayerna, entréskylt och de två infomationsskyltarna förmedlar de högställda krav och ligger i linje med vad Huvudstaden som fastighetsägare vill betona och förmedla som för övrigt en värd med de absolut nöjdaste hyresgästerna i Sverige.

Utföranden övriga skyltar, entréskylt, för avrop, distansmonterad print- och utbytbar härdad glasskiva på distans mot baksida av en mässing- och svarteloxerad bottenplatta, kompletterad med urfräst logo i mässing. Infoskylt i entré, mässing, svarteloxerad aluminium samt härdat glas. Träskylt i ek för hiss, svarvade sidor och avpassad för att passa i panelspegel.

Bildkollaget visar slutresultatet för tre av entrésskyltskoncept monterade på Kungsgatan 8.

 

Skyltar i stockholm_entreskyltar_clarex_skyltar_skyltföretag_skyltkoncept_fastighetsregister_

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s