Vunnen upphandling på 29 stycken fasadskyltar till 15 förskolor för Rinkeby-Kista sdf

I slutet av år 2014 fick vi uppdraget att agera skyltkonsulter för Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning. Initialt bestod uppdraget i att inventera det totala behovet av exteriör skyltning för samtliga förskolor, då 33 st, som drevs och idag drivs i kommunal regi.

Syftet var att implementera Stockholms Stads nya uppdaterade grafiska formspråk, både avseende typsnitt, färger och form, samt att förtydliga namnen på respektive förskola.

Clarex utförde detta konsultuppdrag som utöver inventering innefattade framtagning av tekniska beskrivningar på valda skyltmodeller med respektive färger, framtagna fotomontage och situationsplaner. Detta för att stadsdelsförvaltningen skulle ha underlag för att vid kommande upphandlingsförfarande, där tilldelat företag skulle ombesörja produktion och platsmontering.

Den 15 september 2015 kunde Rinkeby-Kista sdf gå ut med dito upphandling. Upphandlingen innefattade totalt 57 stycken inifrån ledbelysta och obelysta fasadskyltar för 18 av totalt 33 stycken förskolor.

Upphandlingen gick ut till fem oberoende skyltföretag, däribland Clarex. Den 5 oktober hade efter att Rinkeby-Kistas sdf fattat beslut, fick vi beskedet att Clarex tilldelats upphandlingen på alla punkter dvs samtliga skyltar i resp. skyltmodell, inkl. platsmontering.

Vid fjolårets slut kunde vi meddela att dessa skyltar slutmonterades i enlighet med grundförutsättningarna för tilldelad upphandling.

https://clarex.wordpress.com/2015/12/18/utfort-uppdrag-inifran-belystaobelysta-fasadskyltar-till-forskolor-rinkeby-kista-stadsdelsforvaltning/

Clarex fick i början av hösten i år av Rinkeby-Kista sdf ett nytt konsultuppdrag som initialt innefattade att uppdatera befintligt material på resterade förskolor som inte gått på upphandling 2015 samt komplettera med ytterligare förskolor.

Efter utfört konsultarbete kunde Rinkeby-Kista sdf återigen gå ut med en upphandling baserat på framtaget underlag och upphandling skickades ut den 28 oktober till totalt fyra skyltföretag med samma grundförutsättningar och med kravet att omfrågade fasadskyltar skall vara producerade och platsmonterade till senast måndagen 19 december 2016

Den 8 november i år blev Clarex av Rinkeby-Kista sdf tilldelade att leverera totalt 29 stycken fasadskyltar till total 15 förskolor samt ett fritidshem, samtliga enheter belägna i Rinkeby, Kista och Tensta

Bildkollaget visar omfattningen och placeringarna av skyltar avseende 2016 års upphandling.

 

fasadskyltar_rinkebykista_skyltar_skyltar-i-stockholm_clarex_upphandling-skyltar_skyltforetag_ljusskyltar

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s