Flaggskylt i blankpolerat utförande med rund fot och ben med logotype i profil 01 till michelinstjärne-restaurangen Etoil!

Etoile, det franska ordet för stjärna är en restaurang lokaliserad i Stockholms innerstad som är en av få restauranger i landet som 2020 belönades med en prestigefylld stjärna i Guide Michelin. Restaurangen öppnades 2018 av kockarna Jonas Lagerström och Danny Falkeman och rymmer 26 gäster med inriktning på experimentell mat från hela världen i form av avsmakningsmenyer.

Deras skylt är en genomtänkt och bearbetad flaggskylt med stilrent och minimalistiskt utseende med ett öga för detaljer. Skylten är en flaggskylt i vitlackerat rostfritt stål med en text/logotyp i upphöjda, individuellt utskurna profilbokstäver i blankpolerat guldtitanlegerat rostfritt stål. Här valde man även att fokusera mycket på skyltens infästningspunkt, dvs den runda armen och foten som monterats mot kundens fasad. Även dessa detaljer är gjorda i blankpolerat guldtitanlegerat rostfritt stål både för utseendet och hållbarhetens skull.

Lämna en kommentar