Royal spa & beauty, fasadskylt i profil 01 med finish i blankpolerat guldtitanlegerad rostfritt stål!

I centrala Uppsala kan man nuförtiden inte bara hitta cyklande studenter och restauranger, utan här finns även en plats för exklusiva och avslappnade skönhetsbehandlingar. På Royal spa & Beauty kan man fly från vardagen med allt från massage, till kemiska peelings eller permanent make-up. Här finns utbildade experter inom sitt område som fokuserar på att få sina kunder att känna sig omhändetagna och avslappnade i deras lilla oas.

När vi på Clarex fick en förfrågan av just Royal Spa & Beauty var vårt mål precis samma som deras, att vägleda och hjälpa dom att känna sig omhändertagna under processen av den nya skyltningen som idag pryder deras fasad. Då kundens USP, dvs Unique Selling Point är att fokusera på ”kunglig lyx” så konstaterade vi att deras skylt såklart behöver förmedla detta genom både materialval och utförande för att ge kunden en inblick i verksamheten. Skylten är en profil 01, det vill säga individuella profilbokstäver med en sarg/kant – som i detta fall är på 50 mm för att man tydligt ska kunna se skyltens djup. Materialvalet landade på blankpolerat guldtitanlegerat rostfritt stål, ett nästan självklart alternativ när man ser till kundens verksamhet och fokus. Skyltens total storlek på fasaden är över hela 6 meter bred och varje enskild bokstav har monterats av Clarex med dolda infästningar för att ge ett rent intryck på fasaden.

Att denna skylt passar kunden är ingen tvekan om, allt från design till utförande andas lyx och går hand i hand med företagets mål och behandlingsutbud.

Lämna en kommentar