Orienteringstavlor med glasskyltar till Järvastaden monterade

Information och hänvisning är viktiga och avgörande för att man skall hitta, framförallt i helt nybyggda bostadsområden under utveckling som Järvastaden, en stadsdel i Solna.

Vårt senast projekt, stramt designat utifrån kundens i övrigt högt ställda krav på minimalistisk design, med funktionalitet, hållbarhet och långsiktighet som värdeord resulterade i att vi tog fram ett förslag med två orienteringstavlor med 4-kantsprofiler istället för traditionella rundrörs ställningar. Utöver detta exponerade vi kartorna som naturligtvis ligger i fokus, på baksidan av härdade glasskivor som distansmonterades mot den bärande botten i skyltkonstruktionen.

Summan av kardemumman blev en modern skylt som accentuerar bostadsområdet i avseende modernitet och avskalad minimalism.

Nedan är kundens kommentar av vårt pågående arbete.

Järvastaden AB  planlägger området för  bostäder i Solna och Sundbyberg. Området växer för varje år och sammanlagt ca. 15 000 människor kommer att bo i området när allting är färdigbyggt.

Clarex har hjälpt oss i olika avseende med orienteringsskyltar i området för att tydliggöra information för besökare och boende om gator och viktiga målpunkter i området. 

Clarex har även bidragit med att förfina våran park med skyltar i rostfritt stål i samband med invigning av konstverken.
Bra samarbete och kostnadseffektiva lösningar.

Enrique Oyarzun Projektledare, Järvastaden AB

Skyltar

Skyltar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s